Asa rawing daun ceuli.

by Orang Sunda on 07:55 PM, 23-Apr-13

Asa rawing daun ceuli. (Mindeng ngadéngé omongan nu teu ngeunah). cool

Bangbang koléntang.

by Orang Sunda on 07:50 PM, 23-Apr-13

Bangbang koléntang. (Sagala euweuh, teu boga duit pisan).

Belang bayah.

by Orang Sunda on 07:32 PM, 23-Apr-13

Belang bayah. (Goréng hate).