Kecap Panambah

by Orang Sunda on 09:06 AM, 17-Apr-13

Category: BELAJAR BASA SUNDA

Dina kalimah di handap aya kecap téh. Kecap téh disebut kecap panambah.
Biasana poé Minggu téh sok diayakeun kerja bakti.

Conto séjénna : baé, ogé, deui, mah, kénéh, jsb.

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

No comments yet. Why not make the first one!

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images